Visgilde de Visscher

Hanzestraat 263
6826 ML Arnhem
(026) 3219923

Maak kennis met Visgilde De Visscher in Arnhem

Mogen wij ons even voorstellen?

Het enthousiaste dynamische team van Visgilde de Visscher, wordt aangestuurd door Wouter. Op jonge leeftijd al bij moeder in de keuken te vinden. Zittend op het aanrecht, vol interesse voor wat er die dag op tafel kwam en spelend met de verschillende voedingsmiddelen. Een duidelijke interesse voor voeding én de mogelijkheden hiervan waren al op jonge leeftijd geboren.

Niet verrassend met zijn interesse voor voeding en ondernemende karakter heeft hij o.a. de opleiding horeca ondernemer succesvol afgerond. Na zijn opleidingen heeft hij in zowel de horeca als visbranche jaren ervaring op mogen doen. Als tiener was Wouter al werkzaam bij Visgilde de Visscher en eind 2016 heeft hij Visgilde de Visscher overgenomen.

visscher

Bezoek onze vernieuwde winkel

Na 20 jaar op dezelfde locatie, zijn wij in september 2019 verhuisd naar een nieuwe winkel. Wij zien u graag terug op onze nieuwe locatie!

Trends en toekomst van vis

Trends en toekomst van vis

De trends in combinatie met vis bieden volgens Wouter mooie toekomstperspectieven: "Vis is een fantastisch product om mee te werken en de mogelijkheden zijn eindeloos. Naast gastvrijheid, service met een lach en kwalitatief goede verse producten, wil ik graag inspelen op de behoefte van de consument. Verse, gezonde, huisgemaakte producten, gecombineerd met een stukje restaurantbeleving naar de keukentafel brengen."

Maak opnieuw kennis met vis!

Maak opnieuw kennis met vis!

"Een bezoek aan onze winkel mag meer zijn dan even snel een visje halen. Een goede service, een lach, persoonlijke aandacht, even ontvluchten aan de waan van de dag, zijn minstens zo belangrijk als de goede verse kwaliteit waar wij voor staan."

Waarom Visgilde?

In de Visgilde filosofie is kwaliteit meer dan een goed stukje vis. Een prima service is bijvoorbeeld zeker zo belangrijk. Daarom hanteert Visgilde een kwaliteitssysteem welke beantwoordt aan hedendaagse eisen. Dit betekent dat deze meetpunten altijd in orde moeten zijn: hygiëne, versheid, assortiment, kwaliteit, vakmanschap en service.

Wilt u genieten van verse vis? Wij heten u van harte welkom in onze winkel!

Visgilde de Visscher

Hanzestraat 263
6826 ML Arnhem
(026) 3219923

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00
vrijdag 09:30 - 18:00
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag Gesloten