Visgilde de Visscher

Hanzestraat 263
6826 ML Arnhem
(026) 3219923

Visschotels bij de Visscher

Dat wij bij de Visscher van lekker houden, wist u natuurlijk al. Maar heeft u iets te vieren, dan kunnen wij ervoor zorgen dat uw feest wat vis betreft, tot in de puntjes is verzorgd. Hoe groot of hoe klein uw feest ook is, wij kunnen bijna altijd aan al uw wensen tegemoet komen. Zo zijn onze visschotels echt een lust voor het oog. Heerlijk om zo te eten, maar ook op stokbrood zullen deze visproducten prima smaken. Kom langs in onze winkel of bestel eenvoudig online. 

Visschotels bij de Visscher

Assortiment visschotels

Al onze schotels worden feestelijk opgemaakt en gegarneerd.
Wij bieden u de keuze uit de volgende schotels:

Huzaren of zalmsalade
Keuze uit huzaren of zalmsalade. Heerlijk belegd met voor ieder een tomaatje gevuld met crabsalade, haring, roze garnaaltjes, kruiden en pepermakreel, mosseltjes, gerookte Noorse zalm, crab-surimi en gerookte forel.

Luxe huzaren of zalmsalade
Keuze uit huzaren of zalmsalade. Heerlijk belegd met voor ieder een reuze garnaal, tomaatje gevuld met crabsalade, haring, Hollandse garnalen, kruiden en pepermakreel, mosseltjes, gerookte Schotse zalm, crab-surimi en gerookte forel, ambachtelijk gerookte paling en scampi’s met cocktailsaus.

Luxe hapjesschaal
Luxe visschotel met huzaren en zalmsalade, belegd met voor ieder een reuze garnaal, tomaatje gevuld met crabsalade, haring, ambachtelijk gerookte paling, gerookte forel, Schotse gerookte zalm, scampi’s met cocktailsaus, Hollandse garnalen, crabsalade, crab-surimi en kruiden en pepermakreel.

Luxe kreeftenschotel
Luxe visschotel met voor ieder een halve kreeft, tomaatje gevuld met crabsalade, gevuld ei, zalmsalade, Schotse zalm, ambachtelijk gerookte paling, Hollandse garnalen, gerookte heilbot en huisgemaakte mayonaise.

Koude gebakken visschotel
Gevuld met kibbeling, mosselen, garnalen, inktvisringen en geserveerd met 3 soorten saus.

Hollandse haring schaal
Feestelijk opgemaakte schaal met 20 vers schoongemaakte haringen. Uiteraard geserveerd met gesnipperde uitjes.

Luxe Gourmet-Fondue of Steengrillschaal
Heerlijk opgemaakte schaal met verse: scampies in knoflook, tonijnfilet op z'n Grieks, zalmfilet in dille, kabeljauw in mosterd, tilapia op z'n caribisch en pangafilet in knoflook-kruidenboter. Dit wordt pas echt lekker en gezellig samen!

Vleesschotel
Royaal belegde vleessalade met de beste vleeswaren, zoals ham-aspergerolletjes, rookvlees gevuld met ei, rosbief, boterhamworst met augurk en cervelaatworst. Natuurlijk opgemaakt op een wijze zoals u alleen van ons mag verwachten!

Visgilde de Visscher

Hanzestraat 263
6826 ML Arnhem
(026) 3219923

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00
vrijdag 09:30 - 18:00
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag Gesloten